Vilken digitalkanal.

Nu var det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg, och delade mina tankar. Har kanske behövt pausen samtidigt som jag tänker att jag behöver bloggen. Eller jag behöver någonstans där jag får vara kreativ och skapa samtidigt som jag delar mina tankar kring just utevckling utifrån där jag är i livet. Är bloggen rätt digitalkanal eller räcker instagram? Jag vet inte. Det visar sig. 
 
Utöver att jag inte vet vilken kanal jag vill använda mig av, så har jag även känt mig lite fast under en tid i min utveckling och jag har inte kunnat se vad som felar, men den täta skogen är jag ute ur nu och jag påminns då och då om vart jag vill och är på väg emot. Senast i helgen blev jag påmind när fick jag ett meddelande från en gammal medarbetare och där personen bland annat skriver
 
"Aldrig har jag känt mig så viktig som med dig som ledare”
 
Wow. Vilka ord. Tänk att någon beskriver mitt ledarskap med dom orden. Wow. Det är viktigt att ta till sig och ta med sig. Att ha modet att vara stolt samtidigt som det behöver finnas en fortsatt ödmjukhet. 
 
Så jag för att undvika att fastna, tappa bort mig och missa att nå mina mål för oktober 2022 så tittar jag tittar över på min visionstavla inför oktober 2022 och sätter mig ner för att verkligen se över varje del, så att jag formulerar mina mål rätt. För med rätt formulering kommer rätt tankar och då kommer rätt känslor.