Underåret som gått.

Tidigare så har jag uppdaterat en gång i veckan gällande Bernhard, men nu var de över 1 år sen sist. Och det hänt massor med Bernhard under de senaste året, speciellt sen lillasyster kom till världen. 27 maj 2019 Han gjorde första hela dagen utan blöja, på dagen. Och utan olyckor också. (endast blöja på natten)

27 maj 2019 - där och då var han lill kusinen som precis slutat med blöja under dagtid

9 juli 2019 Han slutade med dagsvila. 6 januari 2020 Han slutade med välling.

8 maj 2020 - han är storebror till en lillasyster 

9 maj 2020 Cyklade helt själv för första gången 17 maj 2020  Besökte en skatepark med en kickbike tillsammans med kusin Majken och listade ut hur man åker, vilket var något han tyckte va kul. Och trots att han ramlade en del till en början så ställde han sig upp igen och fortsatte köra, så mod och en stark vilja är något Bernhard har i sig. Och något som Bernhard verkligen tycker om att göra så är det att rita, måla och pyssla. Och mitt i allt detta så härmar han bokstäver och siffror, upptäcker kort och långt även framför och bakom. Inom just detta så känns han ibland som han redan går i skolan - en 7 åring i en 4.5 årings kropp typ.

18 maj 2020

Och det mesta av det han gör skickar han till farmor, för det med att lägga något i ett kuvert och lägga på lådan är också något som han tycker är roligt. Sen att det blir farmor handlar nog om att "farmor älskar mig och jag älskar farmor". Sen har det även visats sig att han är en riktig liten danskung som tycker det är mycket roligare att städa på rummet om man lyssnar på musik och dansar samtidigt. Och slutligen så kan jag berätta att Bernhard har sån humor och är så rolig - de är så att det ibland är svårt att vara allvarlig när han gjort något fel för att han säger något som är så roligt. Om de är medvetna skämt eller om han bara är rolig i sig själv, det lär visa sig med tiden.  

Kommentarer :

#1: Farmor

Så fint du skriver. Å Bernhard är en fantastisk kille. Så klok och nyfiken. Heja er lilla familj. 🥰❤️

skriven

Kommentera inlägget här :