Bonnie - 3 månader.

Du är nu 3 månader och det som hänt sen sist är:

Du äter fortfarande rätt ofta på dagarna, varannan eller var 3:e timme. På natten går det ca 5-6 timmar från det att du somnar tills att du vill äta, men de är enda gången som de går så lång tid. Så du använder numera storlek 62 (ibland även 68) i kläder och vi fick hem vår första beställning med lite mer tjejiga kläder.

Att du växer som du gör innebär också att du numera har storlek 3 på blöjor.

Du sover i din egen säng i din sleepcarrier, vilket funkar hur bra som helst. Hela familjen sover numera rätt bra när alla är samlade i vår säng, vilket är typ varje natt. Och du vaknar som sagt ca 2 ggr per natt och somnar om ganska så snabbt efter varje vaket tillfälle.

Du pratar och skrattar mer och mer, och då du och din pappa har börjat bygga upp en sån fin relation under den här månaden så kan ni vid tillfällen snacka ikapp när det bara är ni. Och tillsammans med din mamma har du haft ett första medvetna skratt där mamma gjorde en rolig min och du sen skrattade.

Vi valde namnet Bonnie till dig för att det är både rockigt och sött, precis som du. Och under den här månaden så hittade vi den perfekta sångtexten till dig

Jag är en tuff brud i lyxförpackning. En tuff brud i snyggt fodral. Jag är ett liten stycke dynamit maskerad till sockerbit.

Kommentarer :

#1: Ann

Vilken häftig bild 😍👍

skriven

Kommentera inlägget här :