Bonnie - 1 månad.

Du är nu 1 månad och precis som med storebror så kommer jag skriva något varje månad och slänga in en bild eller fler. Bernhard fick kreativa månadsbilder och du får desamma fast på ett annat sätt. Lika men ändå inte. 

När Bernhard var 1 månad så var han 54.5 cm lång och vägde 3910, så du var mindre än Bernhard när du föddes men du har gått om honom nu gällande vikten. Och under den här första månaden så har du gått från att vara en nyfödd liten bebis som bara är så liten här på jorden och där man har tur om man får se dina ögon till en liten tjej som går upp i vikt och är väldigt vaken när du är vaken. För din rytm är sova, äta och bajsa/kissa med någon liten vaken stund här och där.

På BB efter förlossningen och sen efter ditt första bad (inte ens 1 vecka gammal)

1 månad

Skillnaden på dig och Bernhard är att du gärna vill vara nära, nära när du ska sova - helst ska jag sitta panna mot panna när du ligger och sover på mig. Eller att vi ska hålla hand. Vilket jag inte har några som helst problem med. En annan skillnad är att du skriker mer än vad storebror gjorde, men de kanske inte är så svårt då han typ aldrig skrek. Så det säger egentligen ingenting - men jag kan avslöja att det är SÄLLAN du blir så missnöjd så att du skriker. Och varje gång du blir missnöjd så tycker storebror att det är lite jobbigt och mitt mammahjärta brister. En sak som är så super söt med dig är att du har lite humör när du ska äta och "biter" i luften och flaxar med armarna, så du har smeknamnen pirayan, hajen eller divan vid måltiderna. Plus att du gärna gör duckface Sen på din 4 veckors kontroll så blev läkaren lite oroad över din snabba andning, så vi fick spendera några timmar på akuten och sen några timmar på avd 34, för observation. Men ingen va oroad och allt annat såg så bra ut, så vi fick åka hem på kvällen. Och något som funnits där och bara växt sig starkare under denna månad är den kärlek din storebror känner för dig. Varje morgon frågar han efter dig och du får så mycket pussar varje dag. Du är så älskad och efterlängtad.

Världens finaste lilla familj med en storebror som är så glad för sin lillasyster

Men vi har inte bestämt vad du ska heta. Vi har några namn vi bollar mellan men ingenting är bestämt. Men vi har däremot bestämt vilka 2 personer som ska vara dina gudföräldrar.  

Kommentera inlägget här :