Hej då Örnen.

Den 2 juli 2020 sa vid hej då till förskolan Örnen, och då Bernhard varit där sen han var 1.5 år så kändes de lite sorgligt. När han börja där så var han vår bebis och nu när vi säger hej då så är han en storebror. Det sorgliga men samtidigt de fina med att allt är i ständig rörelse..

Hej då Örnen!

 

Bonnie - 5 månader.

Du är nu 5 månader och det som hänt sen sist är:

Du äter fortfarande rätt ofta på dagarna, varannan eller var 3:e timme. På natten går det ca 5-6 timmar från det att du somnar tills att du vill äta, men de är enda gången som de går så lång tid. Det som du dock börjat med är att använda mig som en napp på natten.

Du är en väldigt medveten bebis som är en social liten böna som vill upptäcka allt omkring dig, så de blir inte mycket sömn på dagarna.

Men ska du försöka sova på dagtid så är det antigen att sitta i bilen och åka runt, sitta i baby björnen eller somna vid bröstet. Men hur som så ska det spelas musik om du får bestämma och det är en speciell lista på spotify och favoritlåten är "det gåtfulla folket".

När vi är hemma själva eller tidigt på morgonen när grabbarna sover, så tycker du om att ligga i ditt gym med dina leksaker. Nu är du väldigt medveten i dina rörelser och tar tag i dina leksaker, för dem till munnen och tuggar på dem. Eller ligger och tittar på dig själv i spegeln.

Något nytt som du börjat med är att pussas. Du tar tag i ansiktet och pussar mig efter att jag har pussat dig.

Den 28 juni rullade du från rygg till mage. 

Du fick en allergisk reaktion där det slutade med att vi fick besöka vården. Vi ska hålla koll och se om det sker igen, för då kan BVC behöva utreda om du kanske är allergisk mot vår katt Charlie.

Du och din pappa har verkligen fått ett sånt fint band där du gärna vill sitta hos honom och det märks tydligt de dagar då du och jag är hemma själv - när Bernhard och pappa kommer hem då är de dem som gäller. Och då sitter du där tills du inte orkar hålla upp ögonen.