Pyrets resa - vecka 37.

18 till 24 januari

Jag gjorde min sista vecka på jobbet under vecka 37 och jag var GALET trött redan på måndagen, så det kändes som en lång vecka. Samtidigt som jag ville vara på jobbet då jag älskar jobbet och mina kollegor. Så även om jag var så redo att få gå hem och få vila, så ville jag inte riktigt släppa taget. Utöver det så blev det att vi fortsatte shoppa lite grejer inför pyrets ankomst, exempelvis den första outfiten och en super söt overall att åka hem i. Sen blev det även lite saker till BB-väskan för min egen del, såsom amningsbh och trosor som funkar med ett att man precis gjort ett kejsarssnitt. Samt att Jeppe fortsatte fixa i tvättstugan så att det blir praktiskt men samtidigt fint vid skötbordet. Så bit för bit blir vi mer redo. Sist men inte minst så påbörjade vi projektet med att skapa en gipsmage, vilket Bernhard tyckte var jätte kul. Det blev stressigt då de blev gipsvatten överallt och magen blev inte så slät som den ska bli, men jag tänker att det är charmigt. Att det visar Bernhards engagemang. Dock är jag mer frågande denna gång kring varför man gör en sån, då det inte är något man har framme. Bernhards kanske stod framme något år, men sen passade de inte in i rummet längre.

Kommentarer :

#1: Rebecca

Skönt att ha grejer fixade inför bebis ankomst ☺️
Jag stod med värker mitt i natten innan Bonnie kom och fixade det sista med skötbordet, var inte att rekommendera, men konstig man är som känner att man måste fixa klart de innan 😅😂

skriven
#2: lillahell

Ja men det är ju det där med att boa. Att hinna fixa så man bara kan komma hem och leva. Vi har tex lagt in en del matlådor i frysen, och även fikabröd. Utöver allt tvättande och fixande.

skriven

Kommentera inlägget här :