Bonnie - 2 månader.

Du är nu 2 månader och det har hänt ganska mycket sen sist
  • Du både ler, skrattar och gör dina försök till att prata.
  • Rytmen är fortfarande sova, äta och bajsa/kissa - skillnaden nu är att du har längre vaken tid varje dag. Det kan vara allt från 2-3 timmar upp till 6 timmar. Din bror sov mycket när han var liten (vilket han fortsatt med), men du är alldeles för nyfiken på allt som händer när brorsan och pappa kommer hem. Så du är lätt att söva på kvällen när Bernhard går och lägger sig.
  • Du äter varannan timme nästan hela tiden, dygnet runt. Så du är en matglad tjej, precis som din mamma va när hon var bebis. Så detta innebär att du använder storlek 2 i blöjor. Och även storebror har fått ge dig mat en utav de få gånger du fått bröstmjälk på flaska.
  • Du är väldigt stark i nacken och vi övar lite grann på att vrida från ena sidan till den andra (borde dock göra det oftare)
  •  I kläder så har du storlek 56 men som farmor sa så sitter den storleken rätt slimmat, så du går väl över till nästa storlek snart (hjälp! allt går för fort. väx inte för fort)
  • Din bror älskade sina nappar, medan du kan ta en för att somna eller bli lugn om du är riktigt arg. Men många gånger gör du en grimas som visar hur missnöjd du är och sen spottar du ut nappen. Bernhard behövde napp för att somna, men de behöver inte du alla gånger fröken.
Du tycker väldigt mycket om att sova på skötbordet som är inne i tvättstugan - gärna när både torktumlare och tvättmaskin är igång. Det är nog både ljuden och värmen som blir där inne - är runt 28 grader. Och detta är något som du tyckt om sen start.  

Kommentera inlägget här :