Att få sina namn.

Då det tog oss sån tid och vi velade fram och tillbaka när det kom till vad Pyret ska heta, så vi satte ett stoppdatum. Så i söndags, den 19 april, tog vi beslutet och det känns så rätt och perfekt. Pyret som även kallats både för Prinsessan Pyret, Pirayan, liten och lillasyster heter from nu

Bonnie (tilltalsnamnet) är ett namn vi valt men det är inget släktnamn.

Kvinnonamnet Bonnie är bildat av det franska ordet bonne som betyder god. Namnet blev först populärt i Skottland, numera är det ganska vanligt även i USA. Bonnie är även ett skotskt adjektiv och betyder ungefär söt eller vacker.

Elvy (mellannamn) är efter Jeppes mormor

Villemo (mellannamn) är också ett namn vi valt men som inte är ett släktnamn.

Det känns som en sån vacker kombination av namn och Bonnie är precis rätt tilltalsnamn på denna lilla tös - för namnet är sött men samtidigt lite rockigt och det är precis vad lillasyster är. Men jag och Jeppe vill att Bonnie ska veta att Bernhard ville ända in i det sista att hon skulle heta Villemo. Han är helt okej med Bonnie och gråter inga floder, utan det var nog mer en grej att vi pratat namn så länge och för honom var Villemo redan en verklighet. Men efter mycket om och men så förstod han att hon heter Villemo också, det är bara det att man säger Bonnie. 

Kommentera inlägget här :