Pyrets resa - vecka 32.

14 till 20 december

Vi kickade igång vecka 32 med att köra ner till Skåne några dagar, vilket var mycket efterlängtat av oss alla men extra av Bernhard. Resan dit är lång men vår lilla kille är så himla duktig och ser det som ett mysigt äventyr, där man bland annat stannar på MAX och äter middag.

Och varför vi gjorde resan just då, för att vi skulle till Lund på måndagen och träffa alla inför snittet. Och dagarna efter besöket fick vi även hem vårt snittdatum, så nu vet vi när vi får träffa vår lilla/lille. Samtidigt som det är en lättnad så blir de även tydligt hur mycket vi inte gjort än, som vi måste ta tag i omgående. Och Bernhard fick massa tid tillsammans med farmor, farfar och även sina kusiner - något han verkligen älskar. Och jag och Jeppe hann även sticka iväg och köpa julklappar - väldigt konstig känsla att bara vara vi i typ 4 timmar och hinna fixa med allt. Bernhard inhandlade även en present till sitt syskon tillsammans med farmor - super fina kläder och en nalle. Han är verkligen redo för att bli storebror NU.

Sen hann vi även med ett besök hos kusin Jimmy med familj - alltid lika trevligt men de känns som många gånger att man önskar det fanns mer tid. Tiden går ju så förbannat snabbt när man har trevligt. Och när vi åkte därifrån fick vi med oss en låda full av bebiskläder och en amningskudde - man tackar så mycket.

Kommentera inlägget här :