Pilates Reformer.

Jag har ju min visionstavla som sträcker sig mellan oktober 2017 till oktober 2018, plus att jag drar kort på nyår för att veta vad mitt fokus med mig själv ska ligga för året. Sen har jag lagt till en sak till det här året och det är att jag gjort 3 mål. Dem här målen hänger ihop med visionstavlan och sen har jag även fått upptäcka att dem även hänger med på vad korten sa om 2018.
 
Och det första målet är att jag ska se till att 1 gång i veckan komma iväg på ett träningspass - jag kommer promenera, cykla, träna styrka och yoga hemma men jag vill komma iväg och köra ett pass som någon annan håller i. Och jag föll ju så hårt för pilates när vi var på Nya Zeeland, så jag letade runt när vi väl var hemma igen och jag hittade en annan form som heter Pilates Reformer.
 
 
Så i söndags var jag på mitt första pass, vilket var så roligt. Det var verkligen en bra träningsform och jag föll direkt. Det är både träning för kroppen men även för själen då man hela tiden fokuserar på andningen. Så det här kommer jag köra 14 ggr nu (en termin) och se vad det gör med mig.  
ELIN / plusminusnoll

Låter som ett bra mål och det verkar vara en rolig träningsform. Måste kolla upp om det finns här i närheten :-)

Svar: Vart bor du?
Lillahell

rebecca

Spännande träningsform! Och redskap! :D

Svar: Ja verkligen 😊
Lillahell

Ulrika

Tränade pilates reformer i två år, underbar träning. Nu har jag kört pilates redskap och även pilates matwork förra terminen. Hade tänkt öka upp i år och gå på Barre men får ta det senare :)
Älskar denna träning :)

Svar: Vad är den största skillnaden efter 2 år? :)
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog