Pay it forward.

Den 25:e december när vi var ute på en av våra dagliga promender, så kom det fram en man till oss. Han sprang ikapp oss och sa "Excuse me" räckte över en present, ett litet papper och sa "Merry Christmas". På lappen kunde vi läsa om hur deras dotter hade gått bort i augusti och att dem nu på julafton hade köpt julklappar som dem åkte runt och delade ut till främlingar för att skapa glädje i deras dotters minne. Jag tycker det var ett så fint och bra sätt att hedra sin dotter. Ett fint sätt att skapa glädje och värme mellan främlingar. 
 
Och allt dem ville var att man någon dag på något sätt gav det vidare till någon annan - pay it forward. Både jag och Jeppe blev så himla rörda, och direkt så tog vi fram 20 dollar som vi gav till en hemlös man som vi sett några gånger när vi varit nere på stranden. Och att se hans glädje över pengarna och veta att han nu hade möjligheten att äta om han ville gav oss ro i hjärtat. 
 
När vi öppnade paketet när vi kom hem så hade Bernhard fått en liten laptop för att bland annat lära sig att räkna, läsa och skriva på engelska. 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog