Hälsosemestern är slut.

Då är min semester över och jag ska tillbaka till jobbet idag - min livs första betalda semester är numera slut!  Och den har varit, som ni sett här på bloggen, UNDERBAR! Sol, bad, trevligt sällskap och god mat. Sen har det funnits en tårtbit till som inte är så vanligt för mig när jag väl tar ledigt/är ledig och det är träningen. 
 
Jag kommer alltså hem och är mindre i kroppen än precis innan semestern, vilket är något nytt för mig. Och att det är så har en stor grund i promenaderna, men även att jag träna yoga och pilates samt att jag mådde bra i själen. Plus att jag sov massor och som jag skrivit tidigare så är sömnen också en viktig del när det gäller att få se resultat av sin träning. 
 
Så att kicka igång den här veckan är inte speciellt svårt - jag är full av energi och mår så bra efter 4 veckors ledigt.
 
Klockan är 6.30 och vi är på väg mot en pilatesträning. 
 
Nu var ni en del som ville se update-bilder då det gått 14 månader sen jag började ta tag i kost och träning, så jag tänkte att jag ska bjuda på det nu när jag kickar igång veckan efter min hälsosemester.
 
Och resultaten är hitills
Vikt: minus 3 kg
Midja: minus 6 cm
Mage: minus 4 cm
Rumpa: minus 3 cm
Lår: minus 1 cm
 
 

rebecca

Men wow Carro!! vad grym du är!! Heja dig!! Kram <3

Svar: Tack 😊
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog