10.5 mil på Nya Zeeland.

Dagen efter vi kommit till Nya Zeeland när det värsta av jetlagen lagt sig, så tog jag den första av många promenader under semestern. Under våran 19 dagars långa semester så gick jag totalt 10.5 mil och det blev otroligt mycket intervallträning då det var mycke backar. Men det var bara roligt då miljön jag gick i var så förbannat vacker och sagolik. 
 
Och det blev viktigt för mig att promenera, för det gav mig den endorfinkick jag behövde varje dag. Så nu när vi är tillbaka i Sverige så ska jag prioritera träningen mer i min vardag, i mitt liv. För det är som yogagirl sa i en intervju med Isabella Löwengrip - det handlar inte om att inte ha tid, det handlar om hur man prioriterar sin tid. Det heter inte "jag hade inte tid att träna", utan "jag prioriterade inte att träna". Så jag ska prioritera träningen, för tid finns det alltid.
 
Och jag ska sätta mål varje dag - på kvällen när jag ligger i sängen så ska jag bestämma vad jag ska göra i träningsväg dagen efter. Ett tips jag fick av en Linda på instagram, som alltid hittar sina luckor att träna trots en liten hemma. 
 
 
 
Nu har det gått ca 1 år och 2 månader sen jag började min träningsresa, och jag tänkte ta lite bilder. 
Inte "efter-bilder", då resan inte är över. Utan mer "update-bilder". 
Något ni vill se? Glöm då inte att trycka i ♡ 


Powered by Jasper Roberts - Blog