Omfamna hösten 🍁

I helgen som varit har det varit typ 17 grader varmt, men det har ÀndÄ inte varit sommarvarmt sÄsom det kan vara den hÀr tiden pÄ Äret - utan det har varit höst. Och igÄr bestÀmde jag mig för att slÀppa stressen kring att sommaren Àr slut och istÀllet omfamna hösten, för det gör allt sÄ mycket enklare. 

Att se till allt det som Àr bra med hösten, sÄsom att man inte behöver vinterjacka utan det Àr bara en varmare tröja som behövs. Kanske pÄ sin höjd en halsduk, men det kan vara himla snyggt. Sen att det Àr ljust ute till 21 och sen kan man tÀnda massa ljus, vilket bara Àr super mysigt. Och sen att vÀrlden blir sÄ vacker i alla fÀrger. Hösten har utan tvekan sin charm. 

SÄ att jag startar veckan med att omfamna hösten istÀllet för att krampaktigt hÄlla kvar i nÄgot som Àr förbi, ger energi. Nu jÀklar kör vi all in och blir pepp av att hösten Àr hÀr. 

Beabus

Bra idé! Omfamna hösten... Behöver pepp idag, dÄ det Àr disigt/dimmigt, samt smÄkyligt, hÀr uppe i norr. Men kanske ta fram en fÀrgglad halsduk och ta en promenad?!
Eh.... nu tror jag bara att jag har svarta halsdukar, men... *asgarv* Svart Àr ju en fÀrg det med ;-)
Ska plocka lite enris och rönnbÀr, sÄ jag kan Äka och pynta fint pÄ Pappas grav <3

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Jag Àlskar hösten! :D

Powered by Jasper Roberts - Blog