Förberedelse nr 1✈️

Nu har vi tagit steg nr 1 när det gäller att förbereda oss inför resan till Nya Zeeland - jag har köpt mig en resväska. Det krävs en del tanke när man ska resa så långt och vara borta så länge, speciellt nu när vi har Bernhard med oss. Och vi har pratat lite kring det och vi tänker varsin resväska för mig och Jeppe där Bernhard får lite plats i båda våra väskor plus varsitt handbagage, så totalt 4 väskor. 

Så nästa steg blir väl att bestämma VAD vi ska packa med oss. 

 
 
 
Anonym

Hur länge blir ni borta? Vi reste precis till Cypern i 8 dagar med en pojk i bernhards ålder och en 2-månaders bebis. Gick åt lite kläder då vi inte hade någon haklapp med och han åt själv hela tiden.

Svar: Vi blir borta i 3 veckor. Vi brukar klä av Bernhard när han ska äta, då det alltid slutar med att han har mat överallt :)
Lillahell

Lina

Här kommer ett litet tips, dela upp alla era kläder i de två väskorna. Alltså hälften av dina, hälften av Jeppes och hälften av Bernards grejer. Då har ni lite till var och en ifall en av väskorna försvinner. Låter kanske negativt, men det har hänt oss. Och inte så roligt om alla dina grejer kommer fram och inte något till Jeppe och vise versa. Så reser vi alltid nu för det är inte så roligt om det händer och man måste börja resan med att leta bikini och annat nödvändigt! Trevlig resa!

Svar: Aaa va smart 👍😀
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog