Babysim 💩

Minns ni att jag gick en utbildning till att bli babysimsinstruktör för barn 0-2 Är i november förra Äret? Mitt mÄl var att ha gjort mina 40 timmars praktik under vÄren 2017, men sÄ blev det tyvÀrr inte. Utan jag gjorde mina första 3 timmar igÄr pÄ badhuset i BorlÀnge. 

Och jag Àr sÄ glad att jag Àntligen Àr igÄng med mina praktiktimmar, dÄ jag VERKLIGEN vill bli babysimsinstruktör. Det Àr sÄ VIKTIGT att barn fÄr lÀra sig att vara i vatten, om det Àr möjligt, dÄ det behövs vattenvana men framför allt en stor respekt för vattnet. Och det hade varit sÄ kul att fÄ vara en av dem som lÀr förÀldrar och deras barn hur det blir möjligt. Plus att jag Àr sÄ glad att jag fÄr göra min praktik i BorlÀnge, dÄ dem utgÄr till stor del frÄn samma tÀnk som dem pÄ utbildningen.

Allt kÀnns sÄ himla kul och spÀnnande! Visst krÀvs det en del planering för att fÄ det att funka med resten av livet och med jobbet och allt. Men det Àr under en begrÀnsad tid och jag vill verkligen, verkligen, verkligen det hÀr. 

EVELINA

Vad kul att du kommit igÄng med praktiken, lycka till! HÀrligt nÀr man har möjlighet att satsa pÄ nÄgot som man brinner för :)

Och jag hÄller med dig om att det Àr viktigt med vattenvana, vi avslutade vÄrt babysim för ett par veckor sedan eftersom vÄr pojke börjar bli sÄ "stor", men vi tyckte att det var jÀttekul att gÄ dÀr och roligt att se vÄr Adde utvecklas och bli mer van i vattnet och framförallt trivas i bassÀngen.

Svar: Ja de ska bli super kul att kunna lĂ€ra andra familjer att fĂ„ vattenvana 💩

Hur gammal Àr din son?

Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog