Hej då sommaren 2017 ☀️

Jag kommer sakna sommaren 2017, alla varma dagar där det verkligen var sommar. Visst var det alldeles för få dagar, men dom dagar då sommaren kikade fram  - det är DOM dagarna jag kommer sakna. Tiden går så fort och jag försöker vara duktig på att leva i nuet, så att jag inte missar en massa. Men det är inte alltid så lätt och swish så står man där och det är hösten 2017. 

Jag älskar mitt liv. Jag älskar Jeppe. Jag älskar Bernhard. Och jag vill leva i varje ögonblick. Jag vill vara närvarande. Jag älskar där jag är och så vill jag att det ska fortsätta så att jag inte längtar tillbaka eller drömmer mig framåt hela tiden. 

Så tack sommaren 2017 för dom fina dagar du bjöd på ☀️

Som små moln ☁️

Vi är titt som tätt på Rusta och handlar - brukar fylla på lagret här hemma med massa tvål, handtvål och ljus. Och förra helgen när vi var där som snubbla jag över dom här tofflorna, som kostade någonting i stil med 70 kr.

Provade dom när vi kom hem och det är som att gå runt med små moln runt fötterna. Så till alla er som vill vara varm om fötterna samtidigt som det är så fluffigt som det bara går - då kan ni köpa dem här på Rusta. 

Powered by Jasper Roberts - Blog