Everest 🌨

Förra året köpte vi 2 uppsättningar med Didriksons1913 overaller så att det fanns en på dagis och en hemma. Det här året blev det märket Everest och vi köpte en overall till dagis och en jacka med termobyxor till att ha hemma. Och vi är verkligen super nöjda med vårt köp och även glada att vi handlade tidigare i år, då det redan är ganska så himla kallt.  
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Någon annan som gjort något bra köp i år när det gäller vinterkläder? 

42 dagar kvar.

Vi bestämde ju allt kring resan till Nya Zeeland i våras, så det har hela tiden känts långt borta. I somras tex så stängde jag ner tankarna helt och hållet kring att vara ledig och bara körde på med jobbet, för annars blev det lite att plåga sig själv. 

Men ett delmål var att nå hösten, för då kunde vi börja med alla förberedelser. Och nu i helgen har vi pratat en del kring resan och förberedelser, speciellt igår när vi var ute och kollade efter antigen en ny kamera eller ett nytt objektiv till min kamera som jag har idag. Och det ger mig så mycket energi när vi drömmer oss bort till resan, vår första resa som familj utomlands vilket känns super spännande. 

Så att hösten är här med kallare väder och vackra färger känns alldeles underbart, för det innebär ju att vi snart är där - idag är det 42 dagar kvar ! Och det är alla dessa tankar och känslor som bubblar inom mig denna måndag och som ni får förstår så lägger det en bra ton för resten av veckan. 

Powered by Jasper Roberts - Blog