Investering i mig själv.

Jag har haft väldigt ont i nacke och axlar sen ett tag tillbaka, så jag tog tag i det och för lite över en vecka sen så bokade jag in en massage. Så igår var jag där och fick en 30 minuters massage - det var precis vad jag behövde. Först kunde hon knappt ta på min nacke, men i slutet hade de släppt så pass mycket att hon till och med kunde knåda även där.
 
Och även om jag blev yr och lite illamående direkt efteråt, så blev jag avslappnad och de spänningar jag haft blev inte lika intensiva. Så jag bestämde mig där och då för att det här är något jag ska göra regelbundet, för det är verkligen en investering i mig själv. Försöka få till att boka in 1 till 2 tider i månaden. 
 
Så nu kickar jag igång veckan och den här måndagen med mindre ont i nacke och axlar och med mer energi. 
 
(null)

Livet i mobilen 📱

Jag är ingen storstadsmänniska som älskar tempot och hur staden aldrig sover. Men jag tycker att Stockholm är förbannat vackert och att få en liten dos då och då av tempot och stadens sömnlöshet är bra för en som person. 

 

Blogg.se-priset 2017

Efter en del funderingar så har jag nu kommit fram till vilka jag vill nominera till blogg.se priset 2017
 

⭐️ Årets blivande stjärnskott ⚡️

Du vet den där bloggaren som alltid är så "spot on" och man förvånas alltid över att inte flera människor har upptäckt denna superstjärna. Du vet redan nu att du kommer att säga "jag läste den bloggen redan innan hen blev känd".

http://goteborgsmamman.se/ 

 

💪 Årets budskap/inspiratör 👊🏻

En bloggare som skriver om sin kamp med svårigheter, psykisk ohälsa eller ja, vilket viktigt ämne som helst. Den där bloggaren som skriver de där fantastiska inläggen som får en att tänka till. Som alltid inspirerar med sitt mod. Just den personen ska nu få sitt erkännande.

http://aysufrohm.se/

 

📷 Årets fotobloggare 📷

En härlig och vacker blogg med underbara bilder. En inspirerarande fotoblogg som man kan klicka runt på i flera timmar och undra varför ens egna bilder aldrig blir så där snygga.

 

http://madeleneengh.blogg.se/

 

🍰 Årets mat/bakbloggare 🍰

Dregelframkallande bilder och smarriga recept som får en att önska att man vore bloggarens bästa vän så att man skulle bli bjuden över på provsmakning när recept på bountykladdkaka experimenteras fram. Det vore ju drömmen!

http://ennypasocker.blogg.se/

 


🛁 Årets Inredning/DIY-bloggare 🛁

Den där bloggaren som får en att önska att en kunde byta liv (eller åtminstone boende med denna kreativa person). Inspirerande inredning, roliga DIY-tips eller lifehacks, sånt kan man inte få nog av. Vem blir du inspirerad av?

http://eleni.se/

 

👶🏻 Årets familjebloggare 👶🏾

Ibland skulle man ju bara vilja vara en fluga på väggen och se hur andra har det hemma. Är det bara en själv som har det lite lätt kaotiskt, stundvis hysteriskt men allt som oftast ganska härligt. Nu tänker du säkert på en särskild bloggare. Vem är det?

http://elinkungsman.blogg.se/

 
Vill du också nominera? Klicka här

Powered by Jasper Roberts - Blog