Trotsiga 2 åringen.

Vi fick frågan när Bernhard hade blivit 2 år, om han blivit nå trotsig. Och vi svarade glatt att "nej inget sånt än". Men tji fick vi. För sen bara vände det och han har blivit en trotsig 2 åring.
 
"Nej" och "Backa" med förtvivlat gråt är lite av vår vardag just nu. Jag ger honom en sked när han ber om en sked, men det blir fel och han börjar gråta för det var ju en mugg han ville ha. Och är det inte tvärtemot så ska han vara med och hjälpa till över allt och med allting, vilket är super charmigt. Men ibland kanske det inte funkar och när man uttrycker det så bara fortsätter han, för han tar inte ett nej.
 
Och även om det är super jobbigt många gånger så är det en del av hans utveckling och det är skönt att han är i fas, om ni förstår vad jag menar? 
 
Världens charmigaste 2 åring som vill hjälpa sin pappa och visst får han det, bara han inte drar ut all jord på asfalten. Och vad gör han? Drar ut allt på asfalten, för att sen springa därifrån med ett leende på läpparna. Världens charmigaste 2 åring.  
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
Powered by Jasper Roberts - Blog