Låtit ✂️ göra sitt.

När jag gick på lågstadiet så hade jag jätte långt hår - lockigt långt hår. Sen blev jag kär i en kille och trodde av någon anledning att om jag klippte samma frisyr som honom så skulle han bli kär i mig. Så jag klippte en kort pojkfrilla, men icke sa nicke - han blev inte kär mig. Och det tog säkert 5-7 år för mig att få tillbaka lite längd på håret - lockarna (korkskruvarna) gjorde att det tog sin lilla stund. 
 
Och i väntan på att få tillbaka längden på håret så gick jag igenom en del år av fula hårdagar. Sen dess så jag har varit väldigt försiktig med mitt hår och när jag klipper mig så är det oftast bara topparna. Men i förra veckan så tröttnade jag ur på håret - det är bara långt och hänger, vilket inte gjorde speciellt mycket för mig och mitt utseende. Så jag bokade en tid och i fredags lät jag frisören och saxen gör sitt jobb. 
 
FÖRE
(null)
 
EFTER
(null)
 
Så det var en 10-15 cm som försvann och jag fick helt plötsligt en frisyr - en frisyr som jag älskar. Jag har väntat länge för att jag varit rädd, en rädsla baserat på minnen. Men nu när jag gjort det så är jag så glad, för det är precis så som jag vill ha det. Tänk va mycket en sån liten förändring kan göra. HÄFTIGT!
Fillifjonka

Vad såna grejer kan sätta spår i oss! ❤
Det blev verkligen superfint!! 😍
Ha en underbar måndag 🌹

Svar: Tack 🌸
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog