Förberedelse nr 6 ✈️

I fredags var Bernhard på VC och fick sin vaccinationssputa inför resan, och han var en riktig liten kämpe. Han blev super ledsen men det gick över rätt så snabbt, och han fick välja vad han ville ur lådan när han var klar. Och han fick med sig ett klistermärke och en liten dinosaurie. 
 
(null)
 
Sist när jag frågade efter tips när det gällde Bernhards sjukvårdsväska så fick jag så mycket hjälp av er, så därför frågar jag er även denna gång. Och det jag undrar är
 
Vad ni har för bästa resetips när det gäller att resa med små barn? 
 
Jag är tex extra nyfiken på hur vi ska göra för att hjälpa Bernhard när det gäller att undvika lock för öronen på flygplanet. Hur har ni andra gjort?
Caroline

När vi har flugit med våran son så har han fått haft sin napp och snutta på, haft med en flaska med vatten eller saft att dricka. Sen ena gången har vi tagit nässpray med. Bra också att ha några små saker och leka med också och kanske nåt att äta som han tycker om, klämmisar eller små kex. Våran son var 9 mån ca första gången och 1 1/2 år andra gången vi flög och det har gått bra, förutom när planet inte fick lyfta direkt och han var trött, då blev det lite gnälligt. iPad är ju också bra att ta till så han kan spela spel eller se film.

Svar: Vad hade ni nedladdat på paddan då? 😀
Lillahell

Caroline

Tips är också att ta med en kudde eller en filt så ni kan lägga i erat knä så han kan ha det skönt om han behöver sova. En annan familj som flög med sin son hade med en kudde och det såg så mysigt ut när han låg och sov på den, så det ska jag ta med nästa gång vi flyger.

Svar: Ja just ja ! Tack 😀
Lillahell

Anonym

Napp i munnen om han använder det. Vi reste med 2 åring och 2 månaders i september och det gick bra med båda två. Den lilla gnällde till lite o då verkar det släppa. Ner gav mer tryck än upp.

Svar: Hur är det att resa med två? 😀
Lillahell

emelie jonasson

När jag var ute och åkte flygplan första gången fick jag en liten karamell att sutta på vid start och landning. Nu vet jag inte om det hjälper men det fick mig att tänka på annat :P

Svar: Se där 👍 tack för tipset
Lillahell

Emnitus - Mode

ha en underbar fin dag

kram kramis

Svar: Tack :)
Lillahell

Anonym

Jag brukar ge min son antingen napp eller vatten att dricka lite

Svar: Ok tack 😀
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog