I det enkla.

Jeppe gick med i postkodlotteriet för ett tag sen efter att en kille med bra övertalningsförmåga ringt honom. Så i förra veckan fick han sin första vinst från dem, vilket var två muggar från Ernst Kirchsteigers citat serie. 

 
Så jag började kolla runt lite i den serien och fann citat jag gillar, bland annat "det är de små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden". Så jag får önska mig något i födelsedagspresent - då blir det att jag har Gynning i vitrinskåpet och Kirchsteiger i köket. 

Första kärlek ♡

När vi var nere i Skåne i helgen så var vi förbi Paulina och barnen nere i Malmö - det blev lite grillad korv, snacks och trevligt sällskap. Och när vi efter en stund bestämde oss för att vi skulle ta ett kort på alla barnen som var där, så fick jag och Jeppe upptäcka att Bernhard har nog fått sin första kärlek  

Han ville vara nära och kramas med Etienne hela tiden, och sen när vi skulle gå så plutade han med läpparna och försökte landa en puss. 

Känslan av semester.

Förra måndagen var en tung dag, där vi på eftermiddagen tog bort Laban. Sorgen och saknaden efter honom finns där fortfarande och kommer nog göra det ett tag, men efter en långhelg i Skåne har vi hunnit fylla på våra energibägare lite grann i alla fall.

Vi kom ner sent på onsdagen och åkte tillbaka igår, så det blev 3 dagar. Det var mellan 25-30 grader varmt varje dag, så vi var utomhus mest hela dagarna och även på kvällarna. Åt gott och bara umgicks. Vi satt kvar utomhus när vi ätit klart för att det fortfarande var varmt ute.

Sen fick vi 3 massa tid tillsammans, vilket var precis vad jag behövde. Att få umgås med Bernhard - se honom leka, skratta och upptäcka världen. Att få tid att bara vara och hinna prata med Jeppe. Att få sova ut och sen ta en powernap på dagen om jag vill. 

Så nu kör jag igång en ny vecka och den här måndagen med känslan av att ha varit på semester. 
Powered by Jasper Roberts - Blog