Orange 🍊

Alla vet säkerligen redan om det, men utifall att någon missat det så har ju det kommit ut en ny säsong av Orange is the new black. Vilket är min nya underhållning när Bernhard sover på helgerna. 

Anpassad lekpark ♿️

I lördags när vi tog oss ut en stund för att få frisk luft och för att Bernhard skulle få springa av sig, så hittade vi en anpassad lekplats. Den ligger typ inne i stan och det är verkligen så roligt med en lekplats där Jeppe kan vara med lika mycket som jag. 

Vill bara säga det, så det är sagt - som jag skrev i tisdags så hade vi inte med oss regnkläder så Bernhard blev rätt blöt om kläderna. Men vi hade ombyte med oss som han fick byta om till ganska så direkt, så han hann inte bli kall. 

 
Och utöver rampen och att det var öppet runt hela lekplatsen, så fanns det en rutschkana med en väg upp till den istället för bara trappor plus en gunga som var anpassad. Så den här lekplatsen får 10 av 10 ♿️  av oss.
 

Midsommar 2017 🇸🇪

Tänkte visa er lite bilder från vår midsommar - en dag som började med god mat. Och det var super kul att se hur Bernhard älskade maten mamma och pappa hade gjort i ordning. Han åt allt från lax till köttbullar och satt kvar vid bordet länge. 

 
Sen åkte vi bort för att dansa runt midsommarstången och när vi väntade på att dom skulle lyfta upp den så hoppade barnen runt i en hoppborg. Sen blev det allt från små grodorna till en faller hit tillsammans med massa andra människor. Bernhards första gång och han tyckte det var jätte kul, så det blir något vi gör om igen nästa år. 
 
 
Sen på kvällen när barnen hade somnat så blev det femkamp, vilket var en riktig skrattfest. 
 
 
Som jag skrev i måndags så gav midsommar mig en massa energi, det var verkligen en jätte trevlig dag. Och det var så underbart att det var varmt och att det inte började regna förens på kvällen. Midsommar 2017 får 10 av 10 ☀️ utav mig.
Powered by Jasper Roberts - Blog