#TeamSandraFriberg đŸ’Ș

I förra veckan anmÀlde jag mig till en tÀvling pÄ instagram som handlade om att bli en av 5 personer som fÄr vara med i ett trÀningsteam som blir coachade av en tjej vid namn Sandra Friberg. Och dÀr man varje vecka ska vÀga och mÀta för att se hur allt gÄr samt att man fÄr hjÀlp att utveckla sin kost, sin trÀning och sin livsstil av Sandra. Sen att man har dom andra tjejerna i teamet som peppar och som man sjÀlv peppar och stöttar, sÄ att vi alla tillsammans kan nÄ vÄra mÄl med trÀningen. 

Och jag hade turen att bli en av 5, sÄ idag drar allt igÄng - vilket kÀnns sÄ himla spÀnnande. Min mÄndag, min vecka kickar igÄng med att fÄ ta trÀningen ytterligare ett steg uppÄt pÄ stegen. Helt omöjligt att inte vara glad och ha studs i stegen. Och jag tÀnker att jag börjar med att visa ert vart jag Àr nÀr den hÀr resan kickar igÄng och jÀmför jag med november 2016 nÀr jag började min resa med kost och trÀning, sÄ har det hÀnt en del redan. Men det Àr NU som det ska hÀnda Ànnu mer och det ska bli sÄ kul. 

Som ni kanske förstÄr Àr det rÀtt svÄrt att visa sÄna hÀr bilder, men jag vill visa vart jag Àr. Jag vill visa vart jag Àr och berÀtta vart jag ska. Och mina tvÄ mÄl med kroppen nu nÀr jag fÄtt chansen att vara med i det hÀr teamet Àr att komma under 70 kg och stanna dÀr samt fÄ mer muskler. Och jag hoppas att jag ska ha nÄtt detta inom 4 mÄnader.

#teamsandrafriberg
Bea

DĂ„ hĂ„ller vi tummar och tĂ„r att du kommer med - annars hejar vi pĂ„ dig tills du nĂ„t ditt mĂ„l đŸ€— Lycka till !
Och du... du Ă€r redan jĂ€ttefin pĂ„ bilderna â˜ș TĂ€nk hur fin du dĂ„ kommer att bli... 😊
Kram

Svar: Tack va snĂ€ll du Ă€r 😀
Lillahell

Yohanna af Skovde

Heja dig! Go go go!

Svar: Men tack kĂ€ra du 😀
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog