Forsränning.

I den här familjen så avslutade vi helgen med att spendera några timmar mitt på dagen vid en fors här i Dalarna - jag och Bernhard satt och njöt av tystnaden och det underbara vädret medans Jeppe åkte forsränning. Vilket är något han aldrig tidigare gjort, men det fick högsta betyg. Och det var ett super fint ställe, så när Jeppe for i väg i forsen så satt vi kvar där och bara njöt av en ledig dag och fint väder. 
 
Med andra ord så var det några timmar där vi laddade batterierna inför den här veckan, så som alltid så känner jag mig pigg och fylld av energi den här måndagen och jag kickar igång veckan på bästa sätt. 
 
 

Livet i mobilen 📱

När kusin Majken kommer förbi på en lördag, då blir det filmen Trolls och popcorn. Och självklart varvar vi att ligga på golvet och vara helt kära i dom små trollen med att dansa allt vad vi kan till all cool musik som filmen bjuder på.

 

Det gör mig knäsvag.

När vi hade gäster här från Skåne för 2 helger sen så var vi uppe vid och uppe i den ena hoppbacken. Och det är verkligen så läckert, även om det gör mig som är höjdrädd rätt knäsvag. Jag har så svårt att föreställa mig att någon kör skidor där uppifrån och rätt ut - det krävs ett mod, helt klart. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog