Presenttips.

Jag bara måste visa er vad vi köpte till Majken i 1 års present.

 
Jag hittade dom inne hos Mina J och dom är verkligen så himla söta. Passar perfekt i 1 års present.  

Perfekta lilla väskan.

Minns inte när vi fick den, men jag tror det var i en av alla paket man fick innan bebisen föddes. Och det jag pratar om är den perfekta lilla väskan. Vi har alltid med den när vi åker hemifrån och man får alltid med det man behöver. Reser man bort är det i den perfekta lilla väskan man packar ner miniförpackningar med tvål och schampoo. 

 
Just nu innehåller väskan saker utifall att Bernhard blir sjuk eller om han är dålig, som exempelvis nässpray och Ipren. Plus att det även finns med en nagelsax och hudlotion - två måste året runt. 
 

Känns så himla bra i hjärtat.

Bara någon timme efter intervjun fick jag veta att jag blivit vald - det känns så bra ! Så under 1 månad (den 31 januari till den 28 februari) ska jag jobba heltid som rekryterare på ett företag. Och det känns så himla bra i hjärtat att få en start och få komma in någonstans. Sen om det blir förlängt eller inte, det visar sig. Jag tänker inte stressa upp mig för det, för det är ju så jag ska tänka under 2017 "mer open minded och mindre kontrollmänniska". Så nu har jag en månads heltidsjobb och jag tänker fortsätta köra på succékläder, vara den jag är och köra gasen i botten. 

Efter intervjun så blev det lunch och träning, för att sen åka och köpa mina måndagsblommor. Och jag köpte dom med studs i stegen från all pepp som jag starta morgonen med. Det fick bli tulpaner även den här veckan, då jag tycker dom är så enkla och vackra. Så nu är hemmet fyllt av färg och glädje.

 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog