Inget instagramrum

När jag började med Bernhards rum så hade jag en önskan och en dröm om ett riktigt instagramrum, där allt bara är så där perfekt. Allt går i rätt toner med varandra och det ser ut som i en katalog. Jag tänkte att det ser så himla fint ut. Och jag tycker ändå att det började bra, med hyllorna och så. 

 
Och även när vi fick upp hyllan i läshörnan så kändes det helt okej. Förutom att det smögs sig in en färgglad låda uppe på garderoben. 
 
 
Och sen kom Allservice in på sidan - den är inte klar än men jag gillar den och när den är klar så kommer jag älska den. Men den passar inte in. Eller iaf inte om det ska vara picture perfect. 
 
 
Ja ni ser, det går liksom inte att ha det så där perfekt som det är på bilderna på instagram. För Bernhard vill ju leka med sina leksaker, och då blir det stökigt och allt hamnar huller om buller. Och dom leksaker han gillar går inte ton i ton och är så där perfekta. 
 
 
Så inget picture perfect instagram rum här inte, men ett rum som den här lilla killen älskar. Han springer runt där inne och river och sliter i allt med glädje, vilket är det bästa. 
 
 

Laddat batterierna.

Jag har haft en helg som blandades av lugn och ro, sömn, fint väder och trevligt sällskap - något jag verkligen behövde den här helgen. Jag behövde få ladda batterierna och det har jag verkligen gjort - ja menar, titta bara på bilderna nedanför från i lördags. Det var så vi spenderade vår förmiddag - det är så magiskt underbart att vi bor 5 minuter ifrån den skidanläggningen. Jag gick från att vara trött och slut som artist till att vara fylld med energi. Så jag är så redo för att åka till jobbet och kicka igång den här måndagen nu. 

Nu mina vänner, ser vi till att ha den bästa måndagen 
Powered by Jasper Roberts - Blog