Merry Christmas.

Dag 13, 25 december år 2017 
 
När vi vaknade den här morgonen så fann vi julkänslan vi letat efter - mycket kom nog ur att vi kunde facetima med våra familjer som firade jul. Så vi satte på Kalle Anka och åt frukost för att sen öppna julklappar vid granen. Bernhard fick så mycket fint och brandbilen med hunden som han fick av oss tog han med sig till sängen när han skulle vila på dagen, så det var ett bra val av leksak av mig och Jeppe. Sen efter julklapparna så tog vi en promenad där sista stoppet innan vi va hemma igen var nere vid havet, och Bernhard tog sig ett dopp. Så bra start på dagen !
 
 
 
Eftermiddagen och kvällen blev en blandning av en promenad, god mat med underbart god efterätt, bada i havet och spela spel. Så lika bra slut som start på dagen och jag är så glad att vi fann julen till slut. 
 
 
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
Bernhard är en modig liten kille som älskar att testa på saker -jag trodde han var ängslig som jag är, men icke sa nicke. Han provar gärna ny mat. Han badar gärna i havet med massa vågor. Han vill gärna testa att hoppa från kanter. Han har inga problem att sätta ner foten och säga ifrån - han vet vad han vill. Ska bli kul att se dem här sidorna på hemmaplan sen. 
Powered by Jasper Roberts - Blog