Julklappspromenad.

Dag 8, 20 december år 2017 
 
Den här dagen började vi med en promenad på 7.8 km och under den här rundan så köpte vi julklappar och inslagspapper, för det är ju bara 4 dagar kvar till julafton. Aaaahhh !!!! Och som ni ser här nedanför så får Bernhard den bästa kombon - en hund och en brandbil. Han höll hårt i den inne i affären när vi var inne där i början av promenaden, så när vi gick förbi där på vägen hem så köpte Jeppe den - vi är så listiga vi. 
 
Det känns så konstigt att det är julafton om bara några dagar - de är verkligen svårt att förstå. Ja menar, vi glider runt i sommarkläder, badar i havet, har palmer runt omkring oss och har ljust ute till typ 20 om kvällarna. Jag har aldrig tidigare firat jul utomlands, så det ska bli spännande att se hur det känns och hur det är. Här äter man tydligen grillat på julafton, vilket jag förstår - det är ju perfekt grillväder. 
 
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
Vi användet typ aldrig vagn när vi är hemma, för då åker Bernhard i Jeppes knä om han inte orkar gå. Men att köpa en vagn och ha med på den här resan har varit det bästa beslutet. Det behövs exempelvis för de dagar man inte vill vara låsta till att vara hemma under vilan, utan då kan han sova i vagnen. 
Powered by Jasper Roberts - Blog