Hot pilates.

Dag 6, 18 december år 2017 
 
Denna dag regnade det, så vi åkte buss bort till en galleria och fyllde på med det som fattades i form av sommarkläder. En lugn dag, med andra ord och för Bernhard var allt komplett när vi klev på bussen - allt är ett äventyr.
 
Och sen på kvällen följde jag med Maja på hot pilates, vilket var pricken över i:et. Det var jobbigt men förbannat skönt. Varje dag så promenerar jag någonstans mellan 5 till 8 km , vilket är något jag älskar. Så att komplettera det med den här träningen är precis vad jag behövde. Att få träna med min egen kroppsvikt och med träningsband i ett varmt rum i 45 min. Och jag köpte faktiskt ett 10 dagars kort, så det lär bli fler pass under vår tid här. 
 
 
 
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
1. Vi fick tipset att ta med ett paket blöjor från Sverige, för det är något som är enkelt att hitta utomlands men där vi behöver en start innan vi hinner ta oss till en affär. Det enda som vi inte tänkte på, men som vi tar med oss till nästa gång är att använda de svenska blöjorna på natten. För vi hitta blöjor som funkar bra, dock inte på natten - han kissade igenom första natten med blöja från Nya Zeeland. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog