Feels like Friends.

Dag 3, alltså den 15 december år 2017
 
Bernhard vaknade rätt tidigt så vi tog oss ut redan 8 på morgonen, för annars skulle han bli galen inne i en liten lägenhet. Vi tog med oss vagnen och sen började vi promenera - jag drog igåg runkeepern och det slutade med att vi gått ca 8 km när vi väl var hemma igen på eftermiddagen. Det var som en enda lång upptäcksfärd, vilket var super mysigt - det var hur fint väder som helst och vi var omringade av massa vacker miljöer. 
 
Vi gjorde ett stopp där vi tog en paus och det var på Majas jobb där vi tog oss en kaffe och kaka. Ett sånt härligt ställe, som kändes lite som kafet i serien Vänner. Både känslan och sen lät namnet lite lika. 
 
 
 
 
Och när vi var klara där, så tog vi oss till en mataffär för att sen smita iväg en snabb vända till stranden och svalka oss. Så det blev en dag där vi promenerade massor och det blev lite som en upptäcksfärd - iaf för mig, Jeppe och Bernhard som aldrig varit där vi gick idag. Och att vara ute så och upptäcka världen är mer min grej än att ligga vid poolen/ ligga på stranden en hel dag för då blir det att bara handla om brännan och det blir inte roligt. 
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
Det räcker inte att bara ha med sig en ipad för ett barns del, utan vi skulle ha plockat med oss lite små leksaker på den här resan. För nu blir det att vi får handla smått lite här och där. Och han har saknat leksaker sen vi satte oss på flygplanet. 
 
 
 Powered by Jasper Roberts - Blog