Enkelt och perfekt.

Dag 7, 19 december år 2017 
 
Jag och Maja började dagen med ett yogapass på 1 timme, vilket var ett perfekt sätt att starta dagen på. Och det påminde mig om min senaste hemläxa från själavården - en hemläxa jag är dålig på att göra. Och jag vet varför. För att det kan vara nyckeln till allt, vilket skrämmer mig - jag VET att det inte är farligt men ändå är jag rädd. Men idag under yogan så blev jag påmind om att jag har min ljusmeditation som jag ska göra varje dag, så jag bestämde mig för att ta tag i det nu, här under semestern. Men att det inte måste vara ljusmeditation utan bara jag sitter ner i lugn och ro och finner lugnet i ögonblicket. 
 
Sen blev resten av dagen en helt vanlig dag, där vi tog oss till stranden och bara va där. Enkelt och så perfekt. Det va varmt samtidigt som det blåste mycke, så trots att jag hade smörjt in mig med solskyddsfaktor 30 så brände jag mig. Väl vid stranden så sprang Bernhard runt och lekte i säkert 2 timmar, och jag sprang efter honom. Jeppe tog en stund för att paddla kajak innan han la sig och sola. Och Maja som va ledig från jobbet va med oss och bara njöt av dagen och de underbara vädret. 
 
'
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
Det är riktigt svårt att få Bernhard att dricka mycket. Jag vet att han måste dricka mycket mer, men det är typ omöjligt stundtals. Har lockat med saft men det är knappt så han vill ha det. 
 
Anonym

Frukt är bra t.ex melon som innehåller mycket vätska

Svar: Just ja, tack för påminnelsen :)
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog