En helt vanlig lördag.

Dag 4, 16 december år 2017
 
Den här dagen blev en helt vanlig lördag där vi bland annat besökte lekparken, åt en glass, sov lite mitt på dagen och tog ett dopp nere i havet. Det enda som var annorlunda var värmen mellan typ 12 och 15 - det var SÅ varmt så det var omöjligt att vara i solen. Vi försökte gå ner på stranden men jag brände undersidan av foten och Bernhard var inte alls nöjd. Och Bernhard hade redan fått värmeutslag på både magen och ryggen. 
 
Så vi gick upp till lägenheten igen och lekte i poolen istället, för världens bästa Kasper och Maja hade köpt den inför vår semester. Och den stod i skuggan, vilket var PERFEKT för så länge man var i skuggan så funka det att vara utomhus. 
 
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
Vi borde ha köpt med oss ett kisslakan, för dagar som dessa då det är JÄTTE varmt så behöver en blöjkille som Bernhard få ta av sig blöjan när han kommer hem och in i skuggan - han får såna värmeutslag annars.  
 
 
 Cecilia

Det finns säkert kisslakan att köpa där. Men varför inte ta tillfället i akt och träna utan blöja? :) rekommenderar boken potträning på 3 dagar

Svar: Absolut, det finns det säkert :) Träna utan blöja är inte dags än. Iaf inte under semestern :) Men det lät som en bok vi får kolla upp till efter semestern.
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog