Efter 24 timmar i luften ✈️

Min plan är att skriva något litet sammanfattande om varje dag, så att jag sen kan skriva ut från blogg till bok
 
Så låt mig presentera dag 1, som alltså var den 13:e december år 2017

Efter att ha spenderat ca 24 timmar totalt uppe i luften på 2 dagar och en himla massa timmar i bil, buss och på flygplatser så kom vi fram till Nya Zeeland - vackra underbara Nya Zeeland. Vi kom fram kl 5 på morgonen och då kom vi till Auckland, sen tog vi oss till Mount Moguni och efter att ha bara landat i lägenheten som vi ska bo i första tiden så tog vi oss ner till stranden vid 14 tiden.
 
Och Bernhard älskade friheten att bara kunna springa och sen att det fanns ett hav där med massa vågor gjorde allt till rena drömmen. Och jag och Jeppe bara tog in allt det vackra och sen är en stor del av vår glädje när Bernhard är glad, så allt kändes verkligen perfekt direkt från start. Och med tanke på att vi varje dag får vakna och bo precis brevid det här vackra så känns den här resan redan komplett. Allt annat blir stora plus och extra glitter och magi. 
 
 
 
 
 
Något jag inte hade tänkt på innan resan, men som jag fått upptäcka:
 
1. Vi alla 3 hade de rätt jobbigt stundtals med jetlagen - ibland kunde jag vakna och inse att jag somnat en stund. Jetlagen är verkligen STARK. Och Bernhard somnade 15.30 dag 1 och sov till 02.00 och sen var han vaken 2 timmar för att sen sova 3 timmar till. Han har verkligen gjort det jätte bra direkt från start och han är så duktig på att komma i fas trots att det är så stor skillnad som det är. 
 
2. Sen var det svårt att inse att det var onsdag, då det egentligen va tisdag för oss - det är de där med att Nya Zeeland ligger 12 timmar före Sverige. Något jag även fått påminna mig själv om när jag skickat bilder via whats app till familjen. Anonym

gud var underbar familj Döööörrr

Anonym

gud var underbar familj Döööörrr

Svar: Men va söt du är :) tack !
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog