Ett skal som gör mig glad 😀

Nu inför resan så åkte jag förbi 3, då min telefon är 2 år gammal och behöver få bytas ut. Så jag tog en Iphone 8, då jag bara ville ha en uppdatering på den Iphone jag hade - för mig är det viktigaste att telefonen fungerar och att jag förstår hur den funkar. Och den funkar och jag förstår mig på den. 
 
Men det jag köpte till, som jag är extra nöjd över är skalet. Ett skal som gör mig glad och som får varje dag att kännas som en semesterdag. Visst det var liiiite dyrare, men det var det värt. Värna vardagsglädjen !
 

Ett Ronja Rövardotter-skrik.

Idag när jag vaknar upp och tittar ut genom mitt fönster så möts jag av massa snö och minusgrader. Helt perfekt decemberväder och jag hoppas att det stannar iaf till den 25:e december, för dem som ska vara kvar här hemma i Sverige. Själv så börjar jag min första betalda semester någonsin idag och det är en helt galen känsla - jag ska vara ledig i 4 veckor och samtidigt få betalt ! Och vi tar ju flyget till Nya Zeeland under semestern, så den 24:e december är det sol och bad för vår del.

Det känns så overkligt och roligt - det riktigt bubblar och pirrar och skuttar omkring inom mig. Så man kan säga att veckan börjar riktigt bra och allt jag vill är att sträcka upp armarna i luften, luta bak huvudet och göra ett riktigt Ronja Rövardotter-skrik. 
 
  
Powered by Jasper Roberts - Blog