Vägrar släppa taget.

Nu har det gått 5 veckor när det kommer till träningsteamet på instagram (det är vecka 6 den här veckan) och det är verkligen super kul att få vara en del av det - roligt och nyttigt med blandningen av team- och individuellautmaningar.  Den här veckan är det en yogaövning varje dag samt 5 till 15 minuter styrka varje dag. Känner mig super pepp!

Men något som varit mindre peppande och mer frustrerande är talet 71 - vad jag än gör så kommer jag inte förbi 71. Det växlar från 71.2 till 71.9 kg. Och jag vet att muskler väger mer än fett, men varför jag vill under 71 är för att säkra allt när det gäller att skaffa syskon. För på RMC så går man efter BMI (trots att det är helt galet) och det är de jag har att förhålla mig till. Och om jag inte minns helt fel, så får jag inte väga mer än 71 och det är därför jag vill ner under 71 för att vara säker.

Så nu kör jag på med yogan och styrkan varje dag, håller kosten och är noga med sömnen så får vi se vad som visar sig på lördag när jag ska väga och mäta mig. 

Karin

Hur lång är du?

Svar: 154
Lillahell

Kristina

Kämpa på! Om du äter rätt och rör på dig så kommer resultatet att komma. Men kosten är a och o när det gäller viktnedgång. Du är grym!

Powered by Jasper Roberts - Blog