1 månad senare.

4 veckor har gått och i lördags när jag mätte och ställde mig på vågen så blev jag otroligt ledsen över att det knappt är någon skillnad. Jag är noga med min kost och jag ger 100% när det kommer till träningen, men likt förbannat så har jag fastnat och står still. 

När jag tittar på bilderna så ser jag att det hänt saker, så jag tänker inte ge upp - finns inte en chans. Besvikelsen handlade bara om att jag hade önskat att vågen/måtten skulle visa något så att jag kunde se resultat även där, för det är en del av motivationen. 

Men istället för att lägga för mycke vikt vid att vara ledsen så började jag fundera på vad jag själv kan göra utöver träningen och maten, och det jag tänker börja med är att vara noga med sömnen. Jag ska se till att somna senast 22.00 varje kväll så att jag får så mycket sömn jag bara kan få varje natt, då det spelar stor roll gällande återhämtningen efter träningen.  

#teamsandrafriberg
Bea

Hang in there ❤️ Du kämpar på så bra, så visst tycker även jag att du borde få vara mer nöjd. Glöm dock inte att vi är flera som hejar på dig 🤗 Och tycker du är duktig 😘 Och att du är fin - även om du "vill bli finare" ☺️
Styrkekramar & kämpa på 🌹

Svar: Jag vill så gärna under 71 kg så att jag har rätt BMI tills när vi ska göra IVF
Lillahell

Powered by Jasper Roberts - Blog