Livet i mobilen.

Världens finaste Bernhard, som på den här bilden lyckas se ut som en nyvaken tonåring istället för 1.5 åring. Underbara unge ❤️

 

Trädgårdsmästaren 🌻

Äntligen är det helg och efter den här veckan med en del sömnbrist så ska det bli så skönt att varva vila med att umgås med bland annat killarna i mitt liv. Förra helgen var också en helg där vi varva vila med att bara hitta på det som föll oss in - vi var hos mormor och morfar, och då passade han på att hjälpa till med blommorna. Hans mormor har sånt tålamod, vilket jag tror gör allt mycket roligare för då kan Bernhard spilla och ha sig utan att det gör något. 

 Vår lilla trädgårdsmästare 🌻

Två nya böcker i hyllan 📚

Nu var det inte länge sen jag köpte böcker, men efter att ha läst "Omgiven av idioter" så ville jag lära mig mer. Så jag frågade runt och fick tips kring olika ämnen som knyter an till det ämnet, och mina två nya böcker i hyllan är "Vad är du för en typ?" samt "Bemötandekoden".

 
Och jag har redan läst ut "Vad är du för en typ?" - den slukade jag på någon vecka. Så himla intressant och spännande läsning. Och det är verkligen en bok som hjälper till att leda en ner på vägen till självkännedom. 
 
Sen började jag läsa "Bemötandekoden" direkt när jag var klar med den första och det är en bok som jag bara läser när jag är pigg. Den är alldeles för bra och jag vill vara närvarande så jag verkligen får med mig så mycket jag kan av allt. 
 
Så mitt tips till alla som tycker tex sociologi, vad som sker i en själv och vad som sker i ett möte är ett intressant ämne är att läsa dom här 3 böckerna. Lätt lästa och bra skrivna. 
Powered by Jasper Roberts - Blog