Alice i Underlandet.

Vakna imorse och kände av en liten förkylning, så jag plockade fram min tekanna som min mamma gav mig för något år sen. Jag tror hon köpte den på TGR inne på Triangeln i Malmö. Jag gillar den verkligen, då den är så stilren och enkel. Och jag tycker den påminner lite om Alice i Underlandet. 

 
 
 
 
Utöver den lilla förkylningen jag känner av, så känner jag mig lite tom för tillfället. Igår blev Laban (familjens hund) sjuk och jag körde in honom till djursjukhuset då jag passar honom just nu. Och vi vet fortfarande inte vad som kommer hända. Väntar på samtalet från veterinären. En väntan som känns så lång och jag vill att dom ska ringa NU samtidigt som jag inte vet om jag vill att dom ringer då jag är rädd för vad dom ska säga. 

På rätt plats ♡

Livet är precis så där bra som jag trodde att det skulle bli när vi flyttade hit. Varje dag känner jag av sån där innerlig glädje och jag är verkligen lycklig - hur tillgjort det än kan låta, så är det sanningen. Vi är verkligen på rätt plats 

Vi har köpt det finaste huset. Jag har den bästa mannen och den allra bästa sonen. Och vi drömmer stort och vet att ingen dröm är omöjlig. Livet är på topp. Jag har nära till min familj - har typ träffat min bror, hans dam och lilla Majken jag vet inte hur många gånger sen vi flytta upp. Det är allt från spontana middagar till shopping. 

 
 
 
 
Ja menar, att få stå på verandan och dricka sin kopp kaffe i höstsolen medans lilla Bernard springer rundor i sin gåbil och bara är så förbannat glad över all yta han har att röra sig på numera. Livet 

Lite som Astrids Lindgrens värld.

Under vår första vecka i Dalarna så blev det en del promenader, men jag hade inte alltid med mig kameran. Så det blev att jag inte kunde visa allt det där sockersöta som vi sprang på. Men igår hade jag kameran med mig och kolla på den här minibiografen. Dom har dom allra senaste filmerna och man får tipset att ta med en kudde att sitta på. 

 
 
Det är lite som Astrid Lindgrens värld över byn vi bor i och jag Ä L S K A R det. 
Powered by Jasper Roberts - Blog