30 dagar med fokus på tanken.

I fredags satte jag mig i sängen och började spåna på vad som ska stå med på visionstavlan för oktober 2017. Och den här månaden av reflektion har varit viktig för mig, för jag har verkligen tagit mig tiden och tänkt igenom vad som finns i mitt liv och vad som fattas mig. 
 
Så när jag satt inne på anteckningar på mobilen och började skriva ner vart jag vill vara om 1 år, så såg jag så tydligt vad jag behöver bli bättre på. Och det är just det citatet som är min stora brist just nu. Jag har för lite koll på mina tankar. Hittade det inne på instagram inne hos en tjej jag följer och tydligen så är det kloka, underbara Mia Törnblom som sagt det. 
 
 
Klicka på bilden för att komma till källan. 
 
Så det blir 30 dagar av att hela tiden vara centrerad vid VAD jag tänker - sen hur jag gör det är mindre viktigt, men ett sätt kan vara genom att meditera. 

Värna vardagsglädjen.

I helgen köpte vi en ny blombukett till vår fina Omaggio vas och jag bara älskar färgerna och kombinationen av rosorna och höstlöven. Det blir det som Vanja säger, lite vardagslyx och vardagsglädje. Så en ny bukett i veckan tror jag allt vi får sikta in oss på, men jag tror det får bli på måndagar. Kicka igång veckan med nya färger och energi - värna vardagsglädjen !

 
 
 
 

Belive.

Extra viktigt alltid, men lite extra extra viktigt den här veckan. Nu har jag tagit mig själv hela vägen hit, nu är det bara sista sträckan kvar. Och då gäller det att verkligen, innerligt tro på sig själv.  
  
 
Klicka på bilden för att komma till källan. 
Powered by Jasper Roberts - Blog