En lucka där jag kan stänga av.

Jag jobbar vidare på mitt 2016 och den här månaden är det ju 31 days of meditation. Och det var riktigt kämpigt större delen av månaden - att hitta dom där 5 minuterna varje dag för att hitta mitt inre bubbel. Jag är verkligen uppe i varv lite grann hela tiden och är upptagen hela tiden i huvudet hela tiden. Sover Bernhard så varvar jag ner genom att läsa bloggar eller kolla vloggar eller kolla snapchat eller kolla instagram. Och när jag får egentid för att Jeppe är med honom, så bloggar jag. Kan låta trasigt och tråkigt, men mina sociala medier och att blogga och vlogga ger mig MASSOR av energi. 
 
Men jag behöver lära mig att hitta mitt inre lugn och inte vara upptagen i huvudet hela tiden. Och i förra veckan fick jag ett tips som jag tog till mig - att hitta en lucka varje dag, verkligen hitta en lucka där jag kan stänga av allt annat. Och sätta mig ner och bara tänka på min andning. Och så fort jag svävar iväg så tar jag mig bara tillbaka till andningen. 
 
Så jag vart finner jag platsen där jag kan stänga av? Vart någonstans kan jag inte ta med mig mobilen eller datorn? Jo, i duschen. Jag tar en dusch varje kväll och det är min stund då jag bara andas ut. Så varje kväll när jag tar en dusch så sätter jag mig ner i slutet och mediterar. 
 
 
Rebecca

Jag skulle också behöva såna där stunder, och smart att ta dem i duschen, för just som du säger - dit kan man inte ta med telefonen, vilket är en grej jag måste komma ifrån från. En stund om dagen borde alla ta till lugn o ro, iaf jag! 😄 kram!

Svar: Ja och det är f*n inte lätt. Igår satt jag ganska länge för att bara för nån minuts lugn och ro. Tankarna far väldigt lätt iväg :)
Lilla Hell

Powered by Jasper Roberts - Blog