The end of march.

Nu är vi inne på mars sista dag och det innebär att 31 days of meditation är över. Och det här har varit de svåraste hitills - utan tvekan ! Att ta sig tid att bara sitta och meditera i 5 minuter varje dag, låter kanske super enkelt (det tyckte iaf jag) men de har varit så svårt att stänga av. 
 
Men sen jag kom på vart jag lättast finner ro, så har jag varje dag tagit mig tid att meditera. 5 minuter varje kväll innan jag gått å lagt mig. Så det ska jag fortsätta med, fast den här månaden är förbi.
 

#Tbt påsken 2016.

Jag vet inte va de är för regler som gäller för #tbt, eller om det finns regler. Men hur som så vill jag göra en #tbt till påsken 2016. Ja, till påsken som var precis nu i helgen.
 
En super mysig första påsk som en liten familj där min mamma och pappa var och hälsade på. Vi ses alldeles för sällan då dom bor i Dalarna och nästa gång är först om en månad typ. Den här gången kom dom onsda kväll och åkte hem månda morgon, så vi fick massa dagar tillsammans. Och Bernhard fick massa tid tillsammans med dom, vilket jag tycker är viktigt. Så han lär känna dom även fast vi bor långt ifrån varandra just nu. 
 
 
 
 

Önskeinlägg.

Ibland får jag frågor som jag gör inlägg av, då dom är lite stora att svara på i en kommentar. Nu har jag valt att göra en kategori av det, så ni vet vilka inlägg det är och jag kallar dom inläggen för "önskeinlägg".
 
Och igår fick jag en fråga som nu blir ett sånt inlägg
 
 
 
 
Det här är vår vagn, en Brio Smile. Och vi är JÄTTE nöjda med den, då den är stabil men ändå lätt. Den är följsam när man kör den. Enkel att packa ihop och tar inte speciellt mycke plats. Den har 3 lägen så han kan ligga ner till att sitta rak i ryggen. Sen är suffletten möjlig att göra större så att det går att göra det fritt från solen i vagnen.
 

Sen ett stort plus, som var ett krav från vår sida, är att det är vändbarsittdel så nu sitter han mot oss och när han blir äldre så kan vi vända honom bort från oss om vi vill. Och vi köpte den helt ny på babyringen för ca 6000 kr.
 
Varför valde vi inte begagnat?
Vi gick med i massa olika grupper på facebook, men det blev löjligt till slut när en ville sälja en sån här modell till oss för typ 4000 kr fast den va från 2013 och hade en del små fel här och där. Då kände vi att vi hellre betalar lite extra och får den helt ny. 
 
Den här vagnen var inte den första vi köpte till Bernhard, utan den första var en city mini men den funkade inte så bra för Jeppe då han sitter i rullstol. 
barnvagn - briosmile - önskeinlägg
Powered by Jasper Roberts - Blog