#Tbt - från gravid till familjeliv.

Jag älskar att jag varje torsdag kikar tillbaka och kör en #Tbt. De en sån lyx att ha bloggen och kunna titta tillbaka. Att minnas tillbaka och kunna se å jämföra med vart jag är idag. Ta bara idag som ett exempel. 
 
För 1 år sen idag så gick jag in i vecka 25. Magen växte. Vi visste inte om plutten va en kille eller tjej. Jag va ganska orolig då jag inte kunde känna fosterrörelser. Och livet handlade mycke om att vara gravid. Vilket var lite paradoxalt för de kändes både som att tiden bara sprang förbi samtidigt som de ibland kändes som att tiden stod stilla. 
 
Idag, 1 år senare, så är Bernhard 8 månader. Och livet handlar mycke om att vara en familj med allt som hör till. Som att fundera kring vilken förskola vi vill att han ska gå på till vad vi som familj vill både nu och framåt. Och dom här 8 månaderna har gått så himla fort så jag är så glad att jag hela tiden fotograferat och dokumenterat mycke. 
 
Och då jag är en person som tror på tankens kraft, så kan jag inte låta bli att tänka 1 år framåt i tiden med ett leende på läpparna. Med tanke på vart vi var för 1 år sen och vart vi är idag - vart är jag om 1 år? Vart är vi som familj om 1 år? Spännande !
 
Bilden på oss  är tagen i juni 2016 av Ida Henriksson och ni hittar hennes instagram här
Millis

Om 1år är du väl gravid igen :-)

Svar: Då vi är IVF patienter så vet jag med säkerhet att jag inte är gravid om 1 år :)
Carolina Hell

Powered by Jasper Roberts - Blog