Sista dagen i juni.

Nu är vi framme vid sista dagen i juni och de är dags att summera 
 
 
De verkar som att ni uppskattat dom här inläggen där jag visar er något från dagen, vilket är jätte kul. De är kul att ni vill se de där som inte alltid är helt perfekt, utan som är livet. Både positiva och negativa saker. Att ni kan uppskatta att se ett tvättberg precis lika mycke som när ni får se bilder på Bernhard som är tagna med systemkameran. De gör ju att jag vågar lägga till fler såna inlägg även efter den här månaden, för att jag vet att ni uppskattar dom. 
 
De enda som varit galet svårt för min egen del, var att ta en bild och att den inte skulle vara perfekt. Att jag skulle visa bilder som inte var perfekta och som inte visade de där perfekta livet, utan som visade verkligheten. En verklighet som ibland är stökig utan att de är negativt. Men de va svårt, vilket jag tycker är bra att jag själv får se. Jag ville helst visa perfekta bilder, även om inlägget lyfte något mindre bra i text. Så de har jag fått jobba med, även om de inte funkat varje dag.
 
Sen blev de läskigt när min pappa fick en stroke, för de va ju något som jag kunde dela med mig av den dagen. Men de blev för privat direkt när de skett, så de fick vänta.
 
Så jag har lärt mig en del om mig själv under dessa 30 dagar och jag är väldigt glad att jag gjorde just de här.
 
 
En av mina favoritbilder från juni månad. 
Powered by Jasper Roberts - Blog