#Tbt - rullstolsbasket EM 2015.

Förra året var verkligen ett händelserikt år. Vi gjorde IVF, blev gravida, Jeppe åkte till Australien, vi gifte oss, Jeppe fyllde 30, han var med i landslaget i rullstolsbasket och sist men inte minst så fick vi barn. Så som ni förstår så var 2015 ett år vi kommer minnas för alltid. Och just nu är jag inne i en period där jag tänker tillbaka mycke på just allt som hände förra året - tänker och tankar hjärtat med glädjen och kärleken som svämmade över där och då. 
 
Och då när jag kikar tillbaka i arkivet och ser den här filmen, så blir jag så stolt över Jeppe. Han är som sagt den häftigaste människan jag känner. Och de va så roligt att dela de här med landslaget med honom - att få stå brevid när han fick uppleva de. 
 
 
Och det får mig även att se fram emot den där kvällen i oktober då jag och Jeppe kommer sätta oss ner och skapa våra visionstavlor. För det är när vi drömmer och sätter mål som vi skapar såna år som vårt 2015. Och något jag har med mig när jag skapar min tavla är exempelvis veckans citat och mantra. 
 
 
Jag är så nyfiken av mig:
vad är ditt  
here goes nothing?  
Powered by Jasper Roberts - Blog