Föräldra ♡

Alla som har barn vet ju att man ofta har dåligt samvete och oroar sig för att man inte räcker till och är bra nog. Och nu när vi flyttar så är det extra noga för mig och Jeppe att det känns bra i föräldrahjärtat - att det finns en balans så att Bernhard inte blir drabbad av allt tråkigt packande. Men de är lite trixigt då vi bara packar när han är vaken, för när han vilar så kan vi inte hålla på att låta så mycket som de gör - speciellt när vi just nu är inne i köket. Så det gäller att vara kreativa för att Bernie ska tycka att packningen/flytten är rolig, vilket vi visade lite av här om dagen hur de kan se ut. Och jag tänkte visa lite mer av hur det kan se ut.
 
Igår blev det som sagt först playdate i Pildammsparken med Freja fram till 15.00, sen vila mellan typ 15.30-16.30, för att sen äta middag vid 17.00 och sen ...
 
17.30
Vi packade i en timme medans Bernhard sprang runt i gåbilen och plockade med lite kökssaker. 
 
18.30
 Då gick vi iväg och handlade.
 
19.30
Bernhard fick gröt samtidigt som vi packade ner lite till av köket.
 
20.30
Bernhard hoppade i ett litet bad, vilket han verkligen tycker är super roligt. Och sen somnade han gott för natten. 
 
Och idag (nu på förmiddagen) när vi fortsatte med köket så gjorde vi något som Bernie verkligen Ä L S K A R ! För efter en stunds packande behövde vi åka ner med soporna och även boka en tvättid, så han fick följa med i sin gåbil. Och han sprang runt som en tok och skrattade så mycket - speciellt när vi gick upp för en liten backe och bokade tvättid, för då blev det nedförsbacke sen och då blev de lite mer fart. 
 
 
 
 
 
Så det är så vi jobbar hela tiden - att låta honom få vara med så gott det går, att låta honom få upptäcka och uppleva och ha så kul som de går. Då vet vi att han mår bra, vilket innebär att vi mår bra och då känns de bra i mamma- och pappa  ♡. 
 
Många inlägg om packning,  
men de är vårt liv just nu.  
Om en vecka ska hela lägenheten  
vara nerpackad och vi kör mot Dalarna.  
Powered by Jasper Roberts - Blog