Extremt effektiv packning.

Det är stor skillnad på att flytta när man inte har barn och när man har barn. Tidigare gånger har jag kunnat packa i några timmar och att det funkar och är okej. Nu när vi har en liten kille på snart 11 månader, så kan vi packa i max 1 timme en gång om dagen på veckodagarna. Och under den timmen så packar vi MASSOR och är extremt effektiva, medans Bernie är i sin gåbil och springer runt.

Sen när en timme gått så visar Bernhard tydligt att nu är han trött på att springa runt, så då får vi göra något annat - något som Bernhard tycker är roligt. Och igår kväll vid 19 blev det att vi tog oss ut och stack iväg till lekplatsen för att åka rutschkana och gunga. Vilket är något han verkligen älskar att göra. Och igår var de fullt av barn där när vi var där, vilket fick honom att le ännu mer - han tycker som sagt om att titta på världen och människor. 

 
 
 
 
Så packa en timme och sen leka en timme är det som funkar för vår lilla familj på en veckodag. Och idag när det är lördag och helg så kan vi hinna med lite mer packning, så länge vi balanserar med lika mycke roligt. 
Powered by Jasper Roberts - Blog