Last power story.

Nu är augusti förbi och hur har de då gått för mig med att berätta power stories? Har jag kommit loss från de jag inte vill ska vara jag? Har jag skapat de nya som jag vill ska vara jag?

Jag har verkligen inte lyckats. Det har varit så svårt. En vecka klarade jag det genom ett super bra citat som blev mitt mantra. Men annars har de varit svårt. Så nu i september får jag göra något som har samma mål men där jag provar ett annat sätt dit. 

Nytt jobb och nya utmaningar i Dalarna.

Igår gjorde jag min sista dag på jobbet, så imorgon den 1 september är jag tillbaka till att vara mammaledig på heltid. Och då jag ville tacka för 5 roliga och utvecklande månader så tog jag med mig en picknickkorg fylld med godis och massa gott som en liten hej då och tack för mig-present. 
 
Och dom var så himla snälla på kontoret igår - de bjöds på lunch, lite extra god fika i slutet av dagen och jag fick en liten hej då-present. Plus att jag fick med mig ett jätte fint arbetsbetyg från vår verksamhetsledare, utöver det fina arbetsbetyget som redan lämnats inne på min linkedin av min chef. 
 
 
 
Och det blev en bra sista dag fylld med en hel del skratt, något som funnits där sen dag 1. Dom är väldigt bra gäng som har en bra sammanhållning och där jag fick bli en del direkt - dom bjöd in mig och allt blev så självklart och naturligt direkt. Så att få arbeta 50% just där samtidigt som jag varit mammaledigt har varit super kul. Och igår kändes det väldigt overkligt att jag är klar där, men jag är väldigt glad för att jag fick chansen att vara där i 5 månader för jag har utan tvekan utvecklats samtidigt som jag har fått finslipa på dom kunskaper jag redan hade med mig vid starten. 
 
Så nu söker jag med ljus och lykta efter ett nytt jobb och nya utmaningar i Dalarna, och det jag tar med mig från det arbete jag haft nu är bland annat en helt ny känsla för rekrytering med utgångspunkt från värdegrundsrekrytering. Och som företag är man intresserade av mig om man vill ha en person som är organiserad, driven och modig. Om man vill ha någon som tycker om att prova på nya moment och gärna kliver utanför boxen. Och där hålla många bollar i luften är något som är både roligt och enkelt då det innebär tempoväxlingar.

Jag är en person som brinner för att arbeta med och tillsammans med människor och mina tre starkaste egenskaper är:

1. Kommunikationen - jag strävar alltid efter att lyssna för att svara istället för att lyssna för att tala.
2. Utveckling - jag försöker alltid se lösningar och att då ha fokus på det positiva.
3. Gruppen - jag har en förmåga att i en arbetsgrupp kunna bidra till ett bra arbetsklimat.

 

Hjälper ni mig att hålla tummarna för att jag hittar något nytt jobb till januari 2017?  

Eller du kanske rentav kan tipsa mig eller tipsa någon om mig?  

Sanning eller konsekvens.

Igår försökte jag starta sanning eller konsekvens inne på instagram, då jag sett andra göra det på youtube och det verkar så himla roligt. Dock var det bara en som hängde på, så jag får väl inse att ingen annan tyckte det var en bra och rolig idé. Tyvärr. 

 

Jag fick frågan "vilken är din drömresa?" av@grem408 Och svaret är Australien - ett varmt land där de finns så mycket att se. Jag har hört talas om vackra platser. Coola djur. Och möjligheten att lära sig att surfa. Sen finns det garanterat mycket mer som ingen berättar om, just för att de måste upplevas 🌴 

 
Så jag tänkte kolla med er här inne om ni skulle tycka att det var roligt om jag kör sanning eller konsekvens? Tanken då är att ni får slänga in olika sanningar och konsekvenser som jag sen svarar på antigen via bilder och tex eller ett videoklipp. Och ni kan gå lös med frågor och konsekvenser - behöver inte alls vara enkla frågor/konsekvenser. Tänker att det blir ett roligt sätt att lära känna mig lite bättre. 
 
Så vad säger ni? Är det något ni vill? Om ja, tryck då på ♡ och lämna en fråga eller konsekvens. 
Powered by Jasper Roberts - Blog