Attraktionslagen.

Jag har tidigare nämnt här på bloggen att jag tror på lagen om attraktion och det kom ur efter att jag sett filmen "The Secret" (tror de va 2008, om jag inte minns fel) där man förklarar allt de här kring tankens kraft. Att det är jag själv som bestämmer hur mitt liv ska se ut genom hur jag tänker och att det är jag som bestämmer över mina tankar. 
 
Därför faller sig de naturligt att vilja börja veckan med ett citat som påminner mig och som håller mig på banan. För jag är bara människa och de är lätt att ibland falla i fel tankebana och fastna där en stund längre än vad som är okej. Men när jag då ser mitt citat så får jag den där påminnelsen jag behöver och jag kan lätt styra tillbaka mig själv. 
 
Så man skulle kunna säga att attraktionslagen är min religion, det är de jag tror på. Jag tror på att alla människor är sin egen chef (i brist på ett bättre ord) och att genom att ta hand om sig själv, psykiskt, så skapar man sin verklighet. Så jag ber inte, utan jag jobbar på hur jag tänker och vad jag fokuserar på.
 
Mitt tips den här måndagen är just attraktionslagen. Tänker att det kanske finns någon därute som behöver just de här just nu. Såsom jag behövde de, då jag fick presenterat.
 
Förenklat går lagen att förklara med att allt du tänker på kommer till dig. Du blir helt enkelt vad du tänker. Många förklarar det med att man ska se sig själv som en stor magnet. Den drar till sig det du går runt och tänker på. En skrämmande tanke då vi tänker en del negativa tankar, men fantastisk tanke när du lär dig att bemästra den här kraften.
 
Anonym

Underbart.
Tack.
Du har så många fantastiska tankar.

Svar: Va snällt ... Tack
Lilla Hell

Powered by Jasper Roberts - Blog