Nyheterna på TV4.

Vi fick inget sms från TV4, utan det var en tjej som skrev till mig på instagram att hon sett oss på nyheterna idag. Så jag kunde inte säga till innan, men ni kan se de om ni trycker på play (det kommer finnas i 59 dagar, för dem som inte har premium)
 
 
Och i klippet ser ni vår sleepcarrier och inne på facebook hade företaget som skapar denna underbara produkt, skrivit så här inne på sin sida
 
 

Bloglovin'.

Jag använder mig av bloglovin' - både så man kan följa mig, men framför allt för att jag samlar alla bloggar jag följer där.  
 
 
Jag har en lista där inne med ca 50 bloggar som jag följer, men de är bara typ 10 av dem bloggarna som jag dagligen läser. Så nu tänker jag plocka bort bloggar som bara finns där på listan, men som jag sällan läser. Och då hade jag älskat att finna nya bloggar att lägga till och se om dem faller mig i smaken.
 
Om du får tipsa mig om 1 blogg, den bästa bästaste bloggen, vilken är det då?
 

Dragkedja istället för knappar.

När Bernhard låg i min mage och vi skulle förbereda för att han skulle komma ut till oss så handlade det bland annat om att köpa kläder. Å då fick jag upptäcka att det finns finare och bättre märken, exempelvis så är Polarn och Pyret bättre än H&M. Inte för att någon säger de så där rätt ut, men det finns där på något märkligt sätt. Ett annat exempel är märket ME&I, vilket är mycket finare och bättre än att köpa kläder på tex Ullared. 
 
Men då undrar jag om någon i Sverige provat att klä sina barn i kläder från andra länder? För Jeppe hade köpt den sötaste outfiten till Bernhard när han var i Englad under EM, men den var en katastrof efter bara en tvätt. Och samma sak med en super söt outfit från Australien - den var jätte fin men den var inge bra som ett klädesplagg till en bebis. 
 
Och vi har kläder från olika ställen (Ullared, H&M, Polarn & Pyret m.m) å jag tycker att alla affärer i Sverige håller bra kvalite, speciellt när jag jämför mot plaggen från England och Australien. Ja menar, han är en bebis så vi tvättar kläderna flera gånger och de spelar ingen roll, dem är lika fina. Sen att dem redan från start är bra plagg som är skapta för en bebis. 
 
 
Å vår favorit när det gäller kläder är byxor med fötter och när det är pyjamas så är det också med fötter och sen helst dragkedja istället för knappar.
 
Vad har du för favorit till ditt/dina barn?
Powered by Jasper Roberts - Blog